Oldal kiválasztása

Most 5 nagyon extra könyvkivonatot szeretnék bemutatni, amelyek mindegyike nagyon különleges, mindegyik nagyon jó, és természetesen (?) egyik sem jelent meg magyarul.

Susan Cain: Keserédes

A Keserédes (2022) egy mély elmélkedés egy gyakran figyelmen kívül hagyott érzelmi élményről – a keserédesről. Azt állítja, hogy a keserédes felé való megnyílás, ahol a fájdalom és az öröm keveredik, lehetővé teszi számunkra, hogy a legteljesebben éljük meg az életet. Azt is megmutatja, hogy a sebezhetőség erősség lehet, a vágyakozás útmutató lehet, a bánat pedig elindíthat minket az öröm és a beteljesülés útján.

 

 

 

 

 

Rachel Hollis: Lány, ne kérj bocsánatot

A Lány, ne kérj bocsánatot (2019) hasznos és erőt adó útmutató minden olyan nő számára, aki úgy érzi, hogy bocsánatot kell kérnie azért, mert álmait követi, és többet akar az élettől. A szerző, Rachel Hollis olyan tippeket és tanácsokat oszt meg, amelyek segítettek neki elérni személyes céljait – és amelyek talán másoknak is segítenek megvalósítani saját álmaikat.

 

 

 

 

 

Francine Jay: A kevesebb öröme

A The Joy of Less (2010) egy útmutató a minimalista gondolkodásmód kialakításához, hogy maximalizálni tudd az életed. Könnyen követhető lépéseket ad arra vonatkozóan, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy otthonod minden egyes helyiségét feldobd.

 

 

 

 

 

 

Kamal Ravikant: Szeresd magad, mintha az életed függne tőle

A Love Yourself Like Your Life Depends On It (2020) egy ember felemelő és tanulságos beszámolója arról az útról, amelyen visszaszerezte az életét és a sorsát. Személyes történetek, gyakorlati tanácsok és egy közérthető meditációs gyakorlat erőteljes kombinációján keresztül osztja meg a nehezen megszerzett bölcsességet és az önszeretet iránti rendíthetetlen elkötelezettséget.

 

 

 

 

 

Ryan Holiday & Stephen Hanselman: Mindennapi sztoicizmus

A The Daily Stoic (2016) a Római Birodalomban élt sztoikus filozófusok bölcsességéből merített napi meditációk gyűjteménye. Marcus Aurelius császár, a drámaíró Seneca és a rabszolgából lett filozófus Epiktétosz írásai mind-mind elgondolkodtató anyagot szolgáltatnak a szerzők számára, hogy újragondolják és felfrissítsék. Ezek a villanások elősegítik az önreflexiót, miközben arra ösztönzik az olvasót, hogy értékelje a derűt és magát az életet.

Elindult a Business Flow internetes piactere minden vállalkozónak. Kiváló hely vevőket szerezni, kapcsolatokat építeni és rengeteg tudáshoz hozzájutni.

Most ingyen regisztrálhat és rögtön fontos ajándékokat is kap!